Köp hem något gott till din hund

Med tassen på hjärtat, vill inte vi alla skämma bort våra fyrbenta vänner? Hundar är ett av världens mest populära sällskapsdjur, och de kommer i alla möjliga raser och storlekar. Men det spelar ingen roll hur stor eller liten din kompis är, för din hund förtjänar det allra bästa!

Gott…

Oavsett om du har en kräsen liten chihuahua eller en hungrig labrador som äter precis vad som helst så är det viktigt att ge hunden något den gillar. Hundar kan inte välja sin egen kost (förutom lite smått och gott de norpar åt sig på promenaden…), och därför är det extra viktigt att vi väljer rätt mat åt dem. Vi kan välja om vi vill äta nyttigt eller onyttigt, till skillnad från våra djur. Därför måste vi välja rätt.

… Och nyttigt

Det ska vara både gott och nyttigt för hunden att äta! Att välja rätt foder eller godis för hunden kan vara lätt för vissa och svårare för andra, beroende på just din hunds preferenser. Det är även viktigt att ge hunden något hälsosamt för att den ska kunna bibehålla ett bra hull; en hund med bra vikt och kondition mår bättre. Om du letar efter rätt foder för din vän finns det ett bra utbud online att kika på!